Marco Timmer: "PSV lijkt dan een tweede doelman aan te willen trekken"

Marco Timmer in het Philips Stadion
Marco Timmer in het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

PSV is volop in voorbereiding op het cruciale duel met Rangers FC, maar ook buiten het veld is men vrij actief. Er wordt namelijk nog flink wat geweld op de transfermarkt verwacht in Eindhoven.

Men houdt namelijk nog altijd rekening met een vertrek van Ibrahim Sangaré. De Ivoriaan kan PSV met een gelimiteerde afkoopsom verlaten, maar is nog altijd PSV'er. Mocht Sangaré vertrekken, dan wil de club een nieuwe controlerende middenvelder zien aan te trekken, zo weet PSV-watcher Marco Timmer van Voetbal International. Ook wordt er nog steeds gezocht naar een rechter centrale verdediger.

Daarnaast wordt er ook flink geboden op vleugelaanvaller Johan Bakayoko. De Belg is in beeld bij diverse (top)clubs en PSV kan zelfs een bod van 25 miljoen euro van Paris Saint-Germain tegemoet zien. Ook Anwar El Ghazi mag nog vertrekken, waardoor ook daar een directe versterking gewenst is. "Daarbij is vanuit Eindhoven het vizier gericht op een oude bekende: Hirving Lozano", schrijft Timmer. "De Mexicaanse aanvaller van Napoli staat bovenaan de lijst van PSV."

Ook bestaat de kans nog altijd dat Joël Drommel vertrekt bij PSV, na het thuisduel tegen de Rangers. De doelman wil namelijk speelminuten gaan maken. "PSV lijkt dan direct een nieuwe tweede doelman aan te willen trekken. De naam van RKC-keeper Etienne Vaessen zingt al een tijdje rond in Eindhoven", aldus Timmer.

Lees meer:
0 reacties