Marco Timmer: "Hij wordt gelijk gehaald als Sangaré vertrekt"

PSV deed al behoorlijke zaken op de transfermarkt, maar is nog niet klaar met het aantrekken van spelers. Centraal achterin moet er een speler bij, terwijl er ook wordt gekeken naar een verdedigende middenvelder. Deze transfers komen echter pas tot stand wanneer Ibrahim Sangaré vertrekt bij de club.

"Zeno Debast is een jongen van Anderlecht waar ze een oogje op hebben en anders is het Miles Robinson", vertelt Timmer voor de camera van Voetbal International. "Ook weer een Amerikaans international. Grote jongen, maar een ander type. Meer snelheid en fysiek. Die hoeft niet zoveel geld te kosten, want hij heeft nog een contract tot het einde van dit jaar. Misschien dat hij dan gehaald gaat worden."

"Aster Vranckx is een controlerende middenvelder en die gaat ook gelijk gehaald worden als Sangaré vertrekt. Alles hangt daar een beetje vanaf. PSV heeft al behoorlijk wat geld uitgegeven, maar die miljoenen van Madueke zijn wel een beetje op. Sangaré moet eerst verkocht worden en dan kunnen de laatste puzzelstukjes vallen. En ik hoop voor PSV dat dat gebeurd, want op het laatst stonden Sangaré en Jerdy Schouten centraal achterin", aldus Timmer.

Lees meer:
0 reacties