Marco Timmer: "Dat zorgt ervoor dat PSV meer zal moeten betalen"

Marco Timmer op de tribune van het Philips Stadion
Marco Timmer op de tribune van het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

Marco Timmer denkt dat het een goede zaak is dat Earnest Stewart ook in de Eredivisie rondneust naar eventuele versterkingen. PSV zou bijvoorbeeld interesse hebben in Ryan Flamingo, die momenteel op huurbasis voor FC Utrecht speelt.

"Of PSV niet moet kijken naar Zuid-Amerikanen, beesten van verdedigers, in plaats van naar de Nederlandse top? Nee, dat zal Stewart niet doen", vertelt Timmer in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International. "Ja, dat zal hij óók doen, maar hij zal ook kijken naar spelers die PSV kan ontwikkelen. Naar talenten. Stewart struint ook de Eredivisie af. Joey Veerman komt namelijk ook van SC Heerenveen, dus het is goed dat hij dat zo doet."

"En Flamingo is een speler die centraal achterin kan spelen, op het middenveld kan spelen en als rechtsback kan spelen. Dat is wel een talent. FC Utrecht heeft echter ook al een akkoord met Flamingo. FC Utrecht huurt hem en ze gaan de optie lichten. Dan ligt hij vast tot, ik meende, 2028. Wat ervoor zorgt dat PSV meer zal moeten betalen", aldus Timmer.

Lees meer:
0 reacties