Marciano Vink looft PSV: "Als je hem er dan ook nog bij krijgt.."

Marciano Vink in het Philips Stadion
Marciano Vink in het Philips Stadion Foto: © BSR Agency

Marciano Vink zag PSV donderdagavond flink uithalen in Heerenveen. De Eindhovenaren wonnen in Friesland met liefst 0-8 en maakten een ijzersterke indruk op de voormalig voetballer.

"Dit is een kampioensploeg waardig", oordeelt Vink bij ESPN. "Als je kijkt naar dit team, zie je het plezier dat de jongens hebben. Ze willen elkaar ook naar een hoger niveau tillen. Foutjes worden niet geaccepteerd, zoals die vijf à tien minuten na rust waarin ze slordig waren. Peter Bosz kwam meteen zijn dug-out uit en spelers wezen elkaar aan."

De oud-PSV'er genoot van het spel van de Eindhovenaren. "Er zaten zulke mooie goals bij. Er zit ook zoveel beweging in het team, tot de laatste minuut. Saibari die een speler afjaagde, Bakayoko die tot zijn eigen zestien verdedigde", gaat Vink verder. Daarnaast heeft hij complimenten over voor hoofdtrainer Peter Bosz. "Hij heeft dit team bij de hand genomen."

De voormalig voetballer ziet dat het elftal van PSV goed in elkaar steekt. "Hij heeft het hier en daar gefinetuned en er spelers bijgekregen die van de buitencategorie zijn. Als je Lang, waar je nog heel weinig plezier van hebt gehad, er dan ook nog bij krijgt…", aldus Vink.

Lees meer:
0 reacties