Marciano Vink: "Dit zijn gewoon twee basisspelers die ervan balen"

Marciano Vink denkt niet dat het opstappen van Ruud van Nistelrooij een positieve draai gaat geven aan de vorm van PSV. De voormalig voetballer was dan ook zeer verrast dat de inmiddels oud-trainer van PSV er zelf de brui aan gaf.

"Het voetbal was niet altijd spectaculair en helemaal aan het einde werden de wedstrijden moeizaam gewonnen, maar vijftien wedstrijden op rij ongeslagen in de competitie", zegt Marciano Vink bij Voetbalpraat van ESPN. "Pole position in de race om de tweede plek en de beker gewonnen. Dus de resultaten zijn best positief. Ik was heel verbaasd vanwege het moment waarop. Maar überhaupt ook dat Van Nistelrooij bij PSV weg is."

Vink denkt dat het opstappen van Van Nistelrooij twee kanten kan opvallen. De voormalig voetballer van de Eindhovenaren denkt echter niet dat het positief uitpakt in deze situatie. "Het probleem is dat als de gehele selectie een trainer weg wil hebben, dan kan het een soort van bevrijd gevoel geven", analyseert Vink.

"Maar ik heb net begrepen dat Sangaré weggelopen is, Xavi Simons is boos dat zijn naam gevallen is in het geheel... Dat zijn al twee spelers die het er niet mee eens zijn dat Van Nistelrooij weg is. Dat kan een verdeeldheid in die groep opleveren. Terwijl je zondag een gigantisch belangrijke wedstrijd speelt. Dit zijn gewoon twee basisspelers die balen dat Van Nistelrooij weg is", aldus Vink.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand