Marcel Brands: "Vroeg hem gelijk of we met Ajax concurreerden"

Algemeen directeur Marcel Brands in het Philips Stadion
Algemeen directeur Marcel Brands in het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

Marcel Brands heeft alle vertrouwen in de nieuwe opzet van de Champions League. De algemeen directeur van PSV ziet de nieuwe competitie wel zitten en gelooft ook dat PSV zich bij de beste 24 ploegen van Europa kan scharen.

"Ik ben wel positief. Je moet je niet rijk rekenen, maar het moet mogelijk zijn om bij de eerste 24 te komen", vertelt Brands aan tafel bij NOS Studio Voetbal. "Dan speel je in ieder geval de tussenronde en dan moeten we kijken of weer de achtste finales kunnen halen. Je krijgt twee wedstrijden erbij. We moeten het nog afwachten, maar ik kijk er wel naar uit."

Die Champions League-campagne gaat PSV normaliter opnieuw in onder trainer Peter Bosz. De hoofdtrainer volgde de opgestapte Ruud van Nistelrooij op in Eindhoven en dat pakt vooralsnog zeer goed uit voor PSV. "Toen Ruud stopte zijn we op de zaterdag voor de laatste wedstrijd tegen AZ naar Peter gereden om te praten. Een week later hebben we nog een gesprek gehad."

"Toen kreeg ik het gevoel dat het kon lukken, omdat hij enthousiast was. Ik vroeg hem ook al bij het eerste gesprek: 'gaan we in concurrentie met Ajax?' Maar hij was heel stellig dat dit niet het geval was", aldus Brands.

Lees meer:
0 reacties