Marcel Brands over vermeend PSV-target: "Interessante speler"

Earnest Stewart en Marcel Brands op De Herdgang
Earnest Stewart en Marcel Brands op De Herdgang Foto: © Pro Shots

PSV is nog maar één schamel puntje verwijderd van de landstitel, maar achter de schermen wordt alweer gekeken naar het volgende seizoen. Op de transfermarkt zal de positie van rechter centrale verdediger prioriteit hebben, zo vertelt Marcel Brands.

"Of wij Philippe Sandler op het lijstje hebben? Daar gaat Earnest Stewart op het moment over", antwoordt Brands in de studio van Goedemorgen Eredivisie van ESPN. "In de winter hebben we al naar een rechter centrale verdediger gekeken en daar ligt ook de prioriteit de komende zomer. Dan gaan we kijken welke kandidaat daar het meest geschikt voor is."

"André Ramalho heeft inderdaad een nieuwe aanbieding gekregen. Die heeft hij nog niet geaccepteerd, maar we zijn in gesprek. We hopen dat hij gaat bijtekenen, omdat hij, in tegenstelling wat vaak wordt aangegeven, heel veel respect geniet in de groep. Het is een leider, een voorbeeld en een topprof. Mensen zien wat ze willen zien. Tuurlijk is Boscagli opbouwend beter, maar het is echt een degelijke en goede verdediger. Maar Philippe Sandler is inderdaad een interessante speler", aldus Brands.

Philippe Sandler
'PSV concurreert met gevallen grootmacht om Philippe Sandler' Lees ook
Lees meer:
0 reacties