Marcel Brands over PSV'er: "Hij is er niet goedkoper op geworden"

Marcel Brands
Marcel Brands Foto: © Pro Shots

Marcel Brands beseft dat PSV voor een drukke transferzomer kan komen te staan. De Eindhovenaren spelen een uitermate sterk Eredivisie-seizoen, wat natuurlijk de nodige interesse zal opleveren. Johan Bakayoko kon in de zomer van 2023 al vertrekken, maar besloot bij PSV te blijven.

"Dat klopt. Hij kon naar Brentford, maar wilde zelf bij PSV blijven", bevestigt Brands bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN. "Ze begonnen met 20 miljoen en gingen op het laatst zelfs nog naar 35+5 miljoen euro. Toen hebben we wel met zijn agenten gesproken, maar Bakayoko zei zelf dat dit niet de ploeg was waar hij naar toe wilde."

"We hadden toen ook geen transfer nodig en we wisten ook dat er serieuze belangstelling was voor Ibrahim Sangaré, dus we zaten ook niet op een vertrek van Bakayoko te wachten", gaat de bestuurder van de Eindhovenaren verder. "En de prijs is nu wel iets omhoog gegaan. Hij is er niet goedkoper op geworden, nee. Dat is duidelijk."

"Hij is heel bewust bezig met zijn ontwikkeling. Vorig jaar speelde hij niet alles en dit jaar wilde hij een stap maken. Hij heeft die stap nu wel gemaakt. Hij zal niet tot z'n 26ste bij ons blijven. Hij is ongelooflijk sterk. Het is zo'n sterk ventje, voor zijn leeftijd. Hij moet nog wel stappen maken. Het ligt er ook aan welke club komt. Als een heel grote club zich meldt, zeg je dan nee?", aldus Brands.

Lees meer:
0 reacties