Marcel Brands ontkent: "Die clubs hebben zich nog niet gemeld"

Marcel Brands op De Herdgang
Marcel Brands op De Herdgang Foto: © BSR Agency

Marcel Brands is in zijn nopjes met de huidige prestaties van PSV. De bestuurder ziet de nodige spelers uitblinken, wat ook weer op buitenlandse interesse kan komen te staan. Tot dusver is het echter rustig in Eindhoven.

"Nee, er is nog geen contact opgenomen over Joey Veerman en Johan Bakayoko", vertelt Brands bij Goedemorgen Eredivisie. "Op dit moment speelt er niks. Bakayoko heeft een paar maanden geleden via zijn agenten aangegeven dat er bepaalde clubs gaan komen, maar die hebben zich nog niet gemeld. Dus nee, tot dusver nog niets. We willen de selectie bij elkaar houden, maar als er écht grote clubs komen, dan moet je verder kijken."

"Ik denk dat in onze groep Olivier Boscagli een heel goed seizoen heeft, maar ook Sergiño Dest. Jordan Teze is bezig aan zijn beste seizoen. Ismael Saibari heeft een geweldige ontwikkeling doorgemaakt, Jerdy Schouten is vrijwel direct geïntegreerd, Joey Veerman heeft de volgende stappen gemaakt, Johan Bakayoko heeft zich verder ontwikkeld... En niet te vergeten Luuk de Jong. Die heeft buitenaards gepresteerd", aldus Brands.

Marcel Brands
Marcel Brands over PSV'er: "Hij is er niet goedkoper op geworden" Lees ook
Lees meer:
0 reacties