Marcel Brands: "Nooit het gevoel gehad dat hij naar Ajax wilde"

Marcel Brands heeft aangegeven dat PSV nooit heeft geconcurreerd met Ajax om de handtekening van hoofdtrainer Peter Bosz. De oefenmeester werd veelvuldig gelinkt aan de Amsterdammers, maar is momenteel uiterst succesvol met PSV.

"Het was nog voor de wedstrijd tegen AZ", herinnert Brands zich het eerste contact met Bosz op de nieuwjaarsreceptie van PSV, in gesprek met PSV TV. PSV was al snel de eerste keus voor de huidig hoofdtrainer van de Eindhovenaren. "Ik heb nooit het gevoel gehad dat Bosz eigenlijk naar Ajax wilde. Toen ik hem heb gecontact hebben we een afspraak gemaakt en zijn we naar zijn huis gereden."

"Toen hebben we een uur of vier gepraat over de club, over wat we willen, over hoe we er naar kijken en over wat er wel en niet in huis is", gaat de algemeen directeur van PSV verder. "En dat is een heel prettig gesprek geweest. Ajax is totaal niet aan de orde gekomen."

"In het tweede gesprek hebben we wel gevraagd of we aan het concurreren waren met Ajax. Toen gaf hij aan dat hij met PSV wilde praten om te kijken of we er uit konden komen. Dat was zijn eerste optie en dat heeft hij vanaf dag één heel duidelijk uitgesproken", aldus Brands.

Lees meer:
0 reacties