Marcel Brands lacht: "Dan moet je net Joey voor de camera halen"

Marcel Brands bij een duel van de PSV Vrouwen
Marcel Brands bij een duel van de PSV Vrouwen Foto: © BSR Agency

Marcel Brands ziet ook dat PSV een uitermate sterk seizoen doormaakt in de Nederlandse Eredivisie. De Eindhovenaren zijn vrijwel iedere wedstrijd de bovenliggende partij, al denkt Brands dat Ruud van Nistelrooij daar vorig seizoen al de basis voor heeft gelegd.

"Wat het verschil is met vorig jaar in intensiteit? Dat is ook wel iets waar Ruud mee gestart is", reageert de bestuurder in Goedemorgen Eredivisie van ESPN. "We hebben gekeken naar de data van de jaren daarvoor, onder Cocu en Van Bommel en Schmidt. Ruud was daar al heel druk mee bezig en Peter Bosz heeft dat nog intensiever gedaan, om dat drukzetten erin te krijgen. De trainingen werden korter, maar ook een stuk intensiever."

"Tuurlijk lezen wij de uitspraken van Marco van Basten ook. En ook de trainer van NEC had na de bekerfinale iets gezegd. Dat gebruikt Peter ook wel om... En dan moet je net Joey Veerman voor de camera halen, trouwens. Die meldt dat wel op een ludieke wijze. De jongens willen dat dan ook wel laten zien en dat hebben ze ook gedaan dit seizoen. Bij Heerenveen kan je freewheelend de tweede helft door, maar ze bleven goed spelen."

Lees meer:
0 reacties