Marcel Brands enorm trots: "Toen is er al een fundament gelegd"

Marcel Brands bij de huldiging van PSV
Marcel Brands bij de huldiging van PSV Foto: © BSR Agency

Marcel Brands vermaakte zich tijdens de huldiging van PSV opperbest. De bestuurder van de Eindhovenaren denkt dat de aanstelling van Peter Bosz belangrijk is geweest, maar denkt dat de basis voor deze titel al vorig seizoen is gelegd.

"Het zat er natuurlijk aan te komen, maar het moet dan nog wel gebeuren", vertelt Brands voor de camera van Voetbal International. "Het was een ideaal scenario: een thuiswedstrijd en een stad vol mensen. Dus ja, gedaan wat we moesten doen. Een mooie bekroning op een heel mooi seizoen. Wat ik het meest ga onthouden van deze dagen? Wat mij toch het meest trots maakt, is de blijheid bij de mensen."

"Dat blijft het langste hangen en dat is ook waar we het allemaal voor doen", gaat de algemeen directeur van de Eindhovenaren verder. "Als je dan hoort dat er zondag 100.000 mensen in de stad waren en het hele stadion ook vol zat... Daar hebben we het hele jaar voor gewerkt."

"Peter Bosz heeft natuurlijk een belangrijke rol gespeeld, maar ik denk dat er ook vorig jaar al een fundament is gelegd. Er stond echt een team, dat niet uit balans te brengen was. En die hebben een geweldige prestatie geleverd", aldus Brands.

Lees meer:
0 reacties