Manolev wil om tafel met Gijp: "Moet maar een keer langskomen"

Stanislav Manolev in het shirt van PSV
Stanislav Manolev in het shirt van PSV Foto: © Pro Shots

Stanislav Manolev vindt het een interessant idee om bij Vandaag Inside aan tafel te kruipen en met René van der Gijp in gesprek te gaan. Gijp maakte vaak gehakt van Manolev.

Tussen 2009 en 2013 had Gijp constant beelden van Manolev te pakken. "Ik vond het eigenlijk wel grappig", vertelt Manolev bij Voetbal International. "Ik wist dat ik een goede speler was, dus het boeide me niet echt. Het was onderdeel van zijn werk en ik vond dat vrij normaal. In ieder land leveren mensen kritiek, dat is ook in Bulgarije en Engeland zo."

De vroegere rechtsback was het niet altijd eens met Van der Gijp. "Misschien heeft Van der Gijp het iets te veel gedaan, want hij weet zelf ook wel dat hij een ander beeld dan de werkelijkheid van mij schetste. Soms had ik twee assists in een wedstrijd en liet hij alleen een mislukte voorzet zien. Ach ja, grappige dingen, joh."

Manolev werd niet geraakt door de kritiek. "Nee. Veel journalisten vragen hiernaar trouwens, maar het boeide mij echt niet. Ik geef niks om dat soort dingen." Dan hoort hij dat Van der Gijp nog altijd op tv te zien is. "Misschien moet ik maar een keer langskomen om een mooie tv-show met ze te maken."

Lees meer:
0 reacties