Manolev over voormalig PSV'er: "Hij was altijd aan het huilen"

Stanislav Manolev
Stanislav Manolev Foto: © BSR Agency

Stanislav Manolev speelde tussen 2009 en 2014 bij PSV. De nu 38-jarige oud-verdediger kijkt met veel plezier terug op zijn tijd bij de Eindhovenaren. De Bulgaar speelde bij PSV onder meer samen met Memphis Depay, nu bijna de topscorer aller tijden van Oranje. Welke herinneringen komen boven als Manolev denkt aan Memphis?

"Hij was nog zo jong en altijd aan het huilen: “Waarom speel ik niet?” Ik zei dan altijd: ‘My friend, take it easy. Your time will come.” Hij was ontzettend ongeduldig, maar echt een good guy", zegt Manolev tegen Voetbal International. "Hij wilde zichzelf heel graag bewijzen en als ervaren spelers zagen we echt wel dat hij veel kwaliteiten had. Hij had toen al zo ongelooflijk veel zelfvertrouwen."

De oud-verdediger van PSV heeft meer goede herinneringen aan voormalig teamgenoten. "Naast hem waren er nog veel meer geweldige spelers, zoals Ibrahim Afellay en Dries Mertens. Toen Dries nog bij FC Utrecht speelde, stond ik vaak tegenover hem op het veld." 

"Daar had hij geen goede herinneringen aan, want toen hij bij PSV kwam, zei hij tegen me: “Ik haat jou echt en ben blij dat ik niet meer tegen je hoef te spelen.” Hij kon tegen mij natuurlijk niet alleen maar aanvallen en moest soms ook achter mij aan", aldus Manolev. 

Lees meer:
0 reacties