Malik Tillman over pijnlijk moment bij PSV: "Dat was het ergste"

Malik Tillman kijkt over zijn schouder
Malik Tillman kijkt over zijn schouder Foto: © Pro Shots

Malik Tillman speelt sinds vorig jaar zomer bij PSV. De Amerikaans international wordt gehuurd van Bayern München en kan in Eindhoven rekenen op de nodige speelminuten. Tegen Almere City kwam Tillman echter niet in actie, maar dit lag toch echt aan hem zelf.

"Ik had me verslapen", vertelt Tillman in The Athletic. "Ik zou niet op tijd op De Herdgang zijn en toen ik wist dat ik écht te laat zou komen, heb ik de teammanager gebeld. Hij zei eerst dat ik rechtstreeks naar het hotel moest komen, maar toen belde hij even later terug. Hij had met de trainer gesproken en die gaf aan dat ik thuis kon blijven. Dus bleef ik thuis."

"Ik heb na de wedstrijd mijn excuses aan het team aangeboden en heb laten zien dat ik er van geleerd heb. Ik moet laten zien dat dit nooit weer gebeurd. Ik kan er nu, denk ik, wel om lachen. Het team in ieder geval wel. Het ergste was nog om de volgende dag op de club te komen, als iedereen van de situatie weet en je aankijkt. Maar goed, het hoort er wel bij", aldus Tillman.

Lees meer:
0 reacties