Malacia: "Ziet dat er in de tweede helft een ander Feyenoord staat"

Tyrell Malacia in duel met Ritsu Doan
Tyrell Malacia in duel met Ritsu Doan Foto: © Pro Shots

Tyrell Malacia is blij met het uiteindelijke resultaat in de wedstrijd tegen PSV. De back was een van de weinige Feyenoorders die in de eerste helft wel goed speelde.

"Ik probeer die jongens dan nog bij elkaar te houden, maar je merkte dat we het heel moeilijk hadden en dat was anders dan we op voorhand verwacht hadden", vertelt Malacia voor de camera van ESPN. Malacia had niet het idee dat zijn ploeg 'uitgeknepen' was. "Nee niet uitgeknepen. Natuurlijk merk je hier en daar wel wat, maar dat hebben we wel vaker gehad. Dan is het gewoon koppen bij elkaar en dan gaan we er vol voor. Dat miste ik vandaag een beetje."

"Of de trainer boos werd in de rust? Nee, de trainer was vrij rustig. Zelf heb ik wel gezegd dat het beter moest en merkte ik dat ik vrij boos was in de rust. Op iedereen. We doen het met z'n allen en ik denk dat we elkaar daar op zo'n moment over aan moeten spreken. Iedereen staat daar ook voor open en je ziet dat er in de tweede helft een heel ander Feyenoord staat. Als je heel vroeg in de wedstrijd met 2-0 achterkomt, er toch nog een 2-2 uitsleept, dan is dat top", aldus Malacia.

Lees meer:
0 reacties