Madueke laat niets heel van scheidsrechter na afgekeurd doelpunt

Noni Madueke in het shirt van Chelsea
Noni Madueke in het shirt van Chelsea Foto: © Pro Shots

Oud-PSV’er Noni Madueke speelt de laatste weken regelmatig bij Chelsea. Toch kan hij niet altijd zijn woede beheersen.

Chelsea speelde zaterdag een uitwedstrijd bij Aston Villa (2-2). In de eerste helft wist de ploeg uit Birmingham twee keer te scoren waardoor de Londenaren met 2-0 achter kwamen. Madueke maakte de 2-1 waarna zijn ploeggenoot Conor Callagher tien minuten voor tijd de gelijkmaker op het bord zetten.

In de blessuretijd leek het erop dat Chelsea alsnog zou winnen. Axel Disai leek de winnende goal te maken, maar de VAR keurde de goal af. In aanloop naar het doelpunt kreeg Diego Carlos een beuk in zijn rug van Benoit Badiashile en daarom werd het doelpunt afgekeurd. Dit viel verkeerd bij heel Chelsea.

Na het laatste fluitsignaal stormde Madueke op de arbiter van dienst af en stond daarna in zijn gezicht te schreeuwen. Dat leverde hem een gele kaart op. Het was uiteindelijk Disasi zelf die zijn ploeggenoot bij de scheids moest weghalen. In gesprek met de BBC laat de oud-PSV’er nogmaals weten dat hij het er niet mee eens is. “Het was gewoon een geldig doelpunt, meer valt er niet over te zeggen”, aldus de aanvaller.

Lees meer:
0 reacties