Luuk de Jong lacht: "Onderhandelen met een paar drankjes op"

Luuk de Jong viert de 25ste landstitel
Luuk de Jong viert de 25ste landstitel Foto: © Pro Shots

Luuk de Jong stond na afloop van de wedstrijd tegen Sparta met een goed gevoel voor de camera. De aanvoerder mocht in het Philips Stadion de kampioensschaal in ontvangst nemen en tonen aan de supporters.

"Deze titel is fantastisch. Dit seizoen is bijna perfect", vertelt De Jong bij ESPN. "We hebben gewoon een geweldig seizoen gedraaid met z’n allen. En de komende twee wedstrijden willen we nog wel meer records verbreken. We hebben zoveel kwaliteit en potentie in de ploeg. De honger. Elke wedstrijd, ook al staan we dik voor, blijven we doorgaan. We zijn zo gretig en willen altijd dominant spelen."

"Het maakt mij niet uit tegen wie wij spelen, ik wil altijd vol gas gaan en de tegenstander afjagen", gaat de aanvoerder van de Eindhovenaren verder. "Zodat ze het gevoel krijgen dat er tegen ons niks te halen valt. Zo heb ik altijd in elkaar gezeten en dit voetbal past perfect bij mij. Dit is denk ik het beste seizoen wat ik ooit gespeeld heb met PSV."

Interviewer Milan van Dongen denkt dat er iets moois kan groeien bij PSV, mits de groep spelers bij elkaar blijft. "Ik ga straks, wanneer er een paar drankjes in zitten, een aantal onderhandelingen doen. Nee, je weet dat er aan spelers getrokken gaat worden. Als je een mooie stap kan maken, moet je dat doen in je leven. Maar het zou ook mooi zijn als we een grote groep bij elkaar kunnen houden", aldus een lachende De Jong.

Lees meer:
0 reacties