Luuk de Jong lacht: "Aandelen? Daar laat ik me goed in begeleiden"

Luuk de Jong bedankt het publiek na zijn wissel tegen Excelsior
Luuk de Jong bedankt het publiek na zijn wissel tegen Excelsior Foto: © Pro Shots

Luuk de Jong kon na het duel tegen Excelsior weer lachen. De spits en aanvoerder van de Eindhovenaren wist met zijn ploeg de kater van de 3-1 nederlaag tegen NEC weg te spelen met een 0-2 overwinning op bezoek bij Excelsior.

"Waar ik over praat naast het voetbal? Over verschillende dingen. Investeringen, gamen, golfen.. Verschillende dingen", reageert De Jong voor de camera van ESPN. Verslaggever Jan-Joost van Gangelen kan het vervolgens niet laten om een klein sneertje uit te delen aan Ajax, waar directeur Alex Kroes is geschorst vanwege handelen met voorkennis.

"Aandelen ook? Moet je voorzichtig mee zijn", geeft de interviewer aan. "Dat weet ik, daarom laat ik me daar ook heel goed in begeleiden", reageert een lachende De Jong. Vervolgens wordt de aanvoerder bevraagd naar de kans die hij vlak voor rust tegen Excelsior kreeg. "Het was een grote kans, inderdaad. Ik doe verder alles goed, maar ik zag Van Gassel redelijk ver in het midden staan, waardoor er weinig ruimte was. Ik had de bal meer curve richting verre hoek moeten geven. Of over m'n standbeen, hard in de korte hoek", aldus De Jong.

Lees meer:
0 reacties