Lozano: "Dat nam ik mee bij mijn overwegingen om terug te komen"

Hirving Lozano tegen FC Twente
Hirving Lozano tegen FC Twente Foto: © Pro Shots

Hirving Lozano keerde afgelopen zomer terug bij PSV. Het gezin van de aanvaller speelde een belangrijke rol bij zijn terugkeer in Eindhoven.

Lozano heeft twee kinderen, van negen en zes jaar oud. "Ik ben al vroeg vader geworden, op mijn achttiende. Of het moeilijk was? Als je jong bent, is het een grote uitdaging. Maar ons gezin is nog steeds samen en we voelen ons sterk", gaat de Mexicaan in het Eindhovens Dagblad in op zijn gezin. "De geboorte van mijn dochter (in 2014, red.) heeft me geholpen om heel serieus met het profvoetbal bezig te zijn en te blijven."

"Ik ben er vol voor gegaan om mijn doelen te bereiken en buiten het voetbal ben ik zoveel mogelijk bij mijn gezin", aldus Lozano, die af en toe ook bezoek krijgt van zijn eigen ouders. "Zij waren ook jong toen ik geboren ben en stonden voor een zware taak. Net als ik vinden mijn ouders het hier speciaal. Er is rust en ruimte, iets wat ik ook meenam bij mijn overwegingen om terug te keren."

Hij besluit: "Napoli wilde mijn contract verlengen en het salaris verhogen, maar PSV kon toch tot een akkoord met de club komen en daarmee was de weg vrij om hier weer te spelen."

Lees meer:
0 reacties