Lars Unnerstall baalt van nederlaag: "Het geluk van de koploper"

Lars Unnerstall baalt dat FC Twente zondagavond opnieuw een nederlaag moet slikken tegen PSV. Wel ziet de Duitse doelman genoeg positieve punten voor de resterende wedstrijden.

Pas in de slotfase maakte Ricardo Pepi de winnende treffer voor de Eindhovenaren. "Het is heel zuur om in de laatste minuut de 1-0 tegen te krijgen, maar we hebben een goede wedstrijd gespeeld. We hebben weinig weggegeven, zelf kansen gecreëerd en hadden zelfs voor kunnen staan", blikt Unnerstall na afloop terug op het clubkanaal. "Als we de laatste acht wedstrijden zo spelen, winnen we er acht."

FC Twente leek op voorsprong te komen, maar de goal van Myron Boadu werd afgekeurd. Ook verzuimde Mitchell van Bergen in de slotfase een grote kans te benutten. Het lukte PSV wél om de wedstrijd nog naar zich toe te trekken. "Dat is ook een beetje het geluk van de koploper dat die de laatste minuut nog binnenvalt", aldus Unnerstall.

Max Bruns verspeelde knullig de bal waardoor PSV zich nog één keer voor het doel van de Duitser kon melden en scoorde. "In eerste instantie zit je er door heen. We hadden zeker een punt verdiend, maar je verliest", zegt de doelman. "We proberen het positieve eruit te halen. We hebben samen een goede wedstrijd gespeeld en zo moeten we doorgaan."

Lees meer:
0 reacties