Lammers: "We deden niet onder voor een geweldige ploeg als PSV"

Sam Lammers
Sam Lammers Foto: © Pro Shots

Sam Lammers streek afgelopen winter neer bij FC Utrecht. Met de club uit de Domstad snoepte hij als eerste club PSV punten af. Voor FC Utrecht was het een bevestiging, zo geeft Lammers aan.

"Niet eens zozeer dat we een punt pakten tegen de koploper, maar vooral dat we niet onderdeden voor een geweldige ploeg als PSV", vertelt Lammers aan Voetbal International. "Het versterkte ons besef dat als we iedere week deze strijdlust en duelkracht leveren, we voor niemand bang hoeven te zijn. Dat moet de basis zijn."

De spits vervolgt: "Er zit gewoon heel veel kwaliteit in onze ploeg. Méér dan de meeste ploegen in de Eredivisie. Dat moet zich steeds meer gaan vertalen op de ranglijst", aldus Lammers, die twee doelen heeft bij FC Utrecht: "Ik wil Utrecht helpen naar een plek op de ranglijst waar de club thuishoort. Dat betekent dus Europees voetbal halen. Zelf wil ik laten zien wat ik de laatste jaren heb geleerd, ik wil mijn rendement opschroeven en een goede bijdrage aan FC Utrecht leveren."

"We hebben niet verder gekeken dan deze seizoenshelft, wat er daarna gebeurt, bekijken we na dit seizoen. Maar in de periode dat ik hier ben, wil ik impact hebben", sluit de spits af.

Lees meer:
0 reacties