Lammers vindt nieuwe club: aanvaller tekent contract in Schotland

Sam Lammers vervolgt zijn carrière bij Rangers FC. De Nederlandse aanvaller heeft bij de Schotse club een contract tot medio 2027 getekend.

De 26-jarige Lammers speelde tussen 2010 en 2020 voor PSV. Daarna werd hij voor acht miljoen euro verkocht aan Atalanta. Daar had hij geen toekomst meer, na eerder al verhuurd te zijn aan Empoli, Sampdoria en Eintracht Frankfurt. Nu maakt Lammers dus de overstap naar Rangers FC. "Ik ben erg enthousiast om me bij Rangers aan te sluiten, mijn eerste indrukken zijn allemaal goed geweest, dus ik heb nog meer zin in het seizoen dat nu begint", reageert de spits op de clubwebsite. "Ik kwam in contact met de manager Michael Beale en hij kwam naar me toe in Italië. We hadden een goed gesprek en hij gaf me een presentatie over de club en over hoe ik erbij kon horen. Vanaf dat moment was ik enthousiast voor dit project en om naar Glasgow te komen."

💙 #RangersFC are today delighted to announce the signing of Sam Lammers from Atalanta, subject to international clearance on a four year deal. 👉 https://t.co/vMjqmVK7op pic.twitter.com/YRzNY6SmAx — Rangers Football Club (@RangersFC) June 15, 2023

Lees meer: