Krabbendam vergelijkt: "PSV is gewoon zo sterk dit seizoen"

Martijn Krabbendam
Martijn Krabbendam Foto: © Pro Shots

Nummer één PSV treft zondagmiddag nummer twee Feyenoord. Het verschil tussen beide ploegen is op dit moment al tien punten, een flinke voorsprong voor PSV dus. In de Dick Voormekaar Podcast bespreken Martijn Krabbendam en Michel van Egmond de situatie van Feyenoord.

"Als je de cijfers van Feyenoord bekijkt dit seizoen, dan zijn ze gewoon kampioenswaardig", begint Krabbendam. "Normaal doe je mee om het kampioenschap tot het einde, maar PSV is gewoon zo sterk dit seizoen en zo ver weggelopen. Dat komt ook door De Jong, Bakayoko, Lozano en wat ze daarnaast nog allemaal achter de hand hebben."

"Dat is ook iets wat Slot zou willen", reageert Krabbendam op de vraag of Feyenoord ook zoiets zou kunnen bewerkstelligen. "Maar daar betaal je dan zo'n 15 miljoen voor, daarbij hoort ook een salaris en dat moet je als club wel willen. Feyenoord heeft afgelopen zomer al veel geld uitgegeven, dus je zou er ook voor kunnen kiezen om daar een ander soort speler voor te halen. Ik denk dat dat echt wel een discussie gaat worden aankomende zomer."

Lees meer:
0 reacties