Krabbendam schat PSV hoog in: "Die zeven punten zijn wel lekker"

Hiring Lozano tegen Fortuna Sittard
Hiring Lozano tegen Fortuna Sittard Foto: © Pro Shots

Feyenoord was sterk aan het seizoen begonnen, maar verloor vorige week ineens het uitduel tegen FC Twente (2-1). Volgens voetbaljournalist Martijn Krabbendam hebben de Rotterdammers hier kostbare punten laten liggen.

Toch is dit seizoen zeker nog niet verloren voor Feyenoord. Krabbendam geeft bij De Derde Helft aan: "Het liefst hebt iedereen dat ze kampioen worden, maar tweede is natuurlijk in dit seizoen ook een halve kampioen. Als je dan kwartfinale Champions League haalt is iedereen dik tevreden. Daar gaat het uiteindelijk om."

Het puntenverlies tegen FC Twente is tot nu toe niet de enige domper van Feyenoord dit seizoen. "Het blijft natuurlijk zonde dat ze die eerste twee wedstrijden zo weggaven (in de competitie, red)", zegt Krabbendam. "Fortuna met die rode kaart en Sparta was natuurlijk ook gewoon slecht. Nu halen ze het niveau dat ze kunnen halen weer niet. Dan is het toch vervelend dat het gat met PSV weer zeven punten is."

PSV, de huidige nummer één van de competitie, lijkt tot nu toe onaantastbaar. "PSV krijgt natuurlijk nog serieuzere tegenstanders, maar die zeven punten zijn wel lekker. Als ze met deze voorsprong naar Feyenoord gaan in december en verliezen hebben ze er alsnog vier."

Lees meer:
0 reacties