Kraay kiest PSV'er als 'One To Watch': "Heeft wel het één en ander"

Hans Kraay jr.
Hans Kraay jr. Foto: © Pro Shots

Hans Kraay junior is onder de indruk geraakt van PSV-talent Johan Bakayoko. De analist noemt de vleugelaanvaller de 'One To Watch' voor de tweede seizoenshelft.

"Hij heeft wel heel veel smaken nu erbij", zegt Hans Kraay jr. in de studio van Goedemorgen Eredivisie van ESPN. De voormalig voetballer doelt hiermee op PSV-trainer Roger Schmidt, die als PSV-trainer weer een nieuw talent ziet bij de Eindhovenaren. "Die Johan Bakayoko heeft een heerlijk gevoel in zijn linkerbeen, wat hij tegen Almere liet zien."

"Hij gaat binnendoor, het is spelen-doorbewegen wat hij goed doet en bijna niet te verdedigen is. Als je denkt dat hij alléén maar naar binnen gaat, kan hij ook buitenom", somt Kraay op. Dus ja, hij heeft wel het één en ander. Ik weet wel dat het de Keuken Kampioen Divisie is, maar dit zijn toch wel dingen", aldus Kraay jr.

BetCity heeft een Boosted Odd voor het bekerduel tussen PSV en Telstar. Weet PSV te winnen eigen huis? Dan krijg je als nieuwe speler 3x je inzet! Schrijf je in en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand