Kraay: "Ik zeg ook niet dat hij de trainer van PSV moet worden"

Hans Kraay jr.
Hans Kraay jr. Foto: © Pro Shots

In Goedemorgen Eredivisie vertelt Hans Kraay jr. ervan uit te gaan te dat Peter Bosz de nieuwe trainer van PSV gaat worden. Op basis van de geschetste ideale man die de Eindhovenaren aan het roer willen hebben, is er voor hem geen andere optie.

"PSV zoekt naar een trainer met een handtekening, met een herkenbare voetbalstijl. Dat lees je overal. Peter Bosz heeft nauwelijks prijzen gewonnen, hij heeft nogal nadrukkelijk gesolliciteerd in praatprogramma's om trainer van Ajax te worden. Ik zeg ook niet dat Peter Bosz de trainer van PSV móét worden. Dat zeg ik absoluut niet. Maar ik denk wel dat Peter Bosz de trainer gáát worden. Omdat ze een aanvallende stijl willen hebben, ze willen een handtekening. Ik zeg niet dat het mijn keuze is, maar ik denk dat het hun keuze gaat worden."

Stan Valckx, oud-technisch manager van PSV, heeft zijn twijfels. "Ik vind Bosz een goede trainer, maar ik denk dat het echt een Ajax-trainer is. Hij wil heel aanvallend spelen. Dat is eigenlijk niet de school van PSV en dan hebben ze wel heel veel nieuwe spelers nodig. Wim Jonk is een goede kandidaat, maar ook Maurice Steijn. Als ik technisch directeur zou zijn, zou ik hem in ieder geval als één van de kandidaten zien."

Aad de Mos zou een aanstelling van Bosz begrijpen, maar wil ook een andere naam naar voren schuiven. "Ik denk dat hij bewezen heeft bij Ajax dat hij de kwaliteiten heeft. Ik heb ook een beetje gekeken naar alle mogelijkheden. Eén naam is niet voorbij gekomen: Thomas Letsch. Als je het voor elkaar krijgt om Bochum nog te redden, zoals zij ervoor stonden, dan heb je het in je vingers. Als ik td was dan zou ik dat durven. Hij heeft bij mij een goede indruk achtergelaten door wat hij gedaan heeft bij Vitesse en nu ook bij Bochum. Hij heeft één nadeel: dat hij net als Schmidt uit de Red Bull-stal komt. Maar ik zou het een goede kandidaat vinden."

Zet €10 in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in PSV komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op PSV (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
PSV
18:45
FC Volendam
zo
8/10
Sparta Rotterdam
16:45
PSV
za
21/10
PSV
18:45
Fortuna Sittard
zo
29/10
PSV
14:30
Ajax
za
4/11
Heracles Almelo
16:30
PSV
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 6 19 18
2 AZ 6 13 16
3 FC Twente 6 9 15
4 Feyenoord 6 18 14
5 Sparta Rotterdam 6 2 11
6 Go Ahead Eagles 6 0 10
7 Excelsior 6 2 9
Bekijk de hele stand