Koeman roemt PSV'er: "Klaar voor een stap naar het buitenland"

Als het aan Ronald Koeman ligt, maakt Joey Veerman de stap naar het buitenland. Volgens de bondscoach van Oranje zou een transfer naar een andere competitie goed zijn voor de uitblinker van PSV.

"Je moet denk ik als speler, en dat is gewoon algemeen, dat voelde ik zelf altijd... je moet wel uitdagingen in je carrière als speler hebben", geeft Koeman aan in Veronica Offside. "Ik vind dat hij zó goed is voor Nederland en ik wil hem graag waar dan ook, in Spanje of in Italië of Duitsland of Engeland, zien op het middenveld, want dat is qua alles het hoogste niveau."

"Ik denk dat hij in alle opzichten klaar is voor een stap naar het buitenland", oordeelt de bondscoach. Hij baalt dat hij in de afgelopen interlands niet kon kijken of Veerman naast Frenkie de Jong paste op het middenveld. "Het is jammer dat we ook met name in die interlands in maart, dat we gedurende een hele periode, veel geblesseerde spelers hebben gehad."

"Dus ik heb nooit een oefenwedstrijd gehad om te kijken met Frenkie de Jong met Veerman, of met Reijnders of met Schouten. Dat is jammer want ik had ook graag Van de Ven in het centrum achterin willen opstellen in oefenwedstrijden, maar dat is helaas niet gelukt", baalt Koeman.

Lees meer:
0 reacties