KNVB stelt Pol Van Boekel aan als scheidsrechter voor NEC-PSV

Pol van Boekel
Pol van Boekel Foto: © BSR Agency

Pol van Boekel fluit komend weekend het duel tussen NEC en PSV. Dat maakte de KNVB maandagavond bekend.

Van Boekel wordt in De Goffert geassisteerd door de grensrechters Bluemink en Vandeursen. De vierde official in Nijmegen is Nagtegaal. In Zeist is de VAR Bos en hij wordt daarbij geholpen door assistent Zeinstra.

NEC draait een geweldig seizoen en staat op een knappe 6e plaats en in de bekerfinale tegen Feyenoord. Mocht NEC van Feyenoord winnen in de bekerfinale, dan plaatsen zij zich voor de groepsfase van de Europa League. Mochten de Rotterdammers winnen, dan is er nog steeds kans voor NEC. Wanneer Feyenoord de KNVB Beker wint, geeft plek vijf recht op de voorronde van de Europa League. Nu staat Ajax daar nog, maar de Nijmegenaren staan daar maar twee puntjes onder.

Voor PSV lijkt het seizoen gespeeld. Ze zitten niet meer in de KNVB Beker en zijn Europees ook niet meer actief. De koploper geniet in de Eredivisie dan ook nog eens een voorsprong van tien punten. Dus het lijkt niet de vraag te zijn of PSV kampioen wordt, maar wanneer. De wedstrijd tussen NEC en PSV wordt komende zaterdag gespeeld. De aftrap is dan om 16:30 uur.

Lees meer:
0 reacties