Kieft: "Is bij de eerste de beste stap onderuit gegaan bij PSV"

Wim Kieft
Wim Kieft Foto: © Pro Shots

Na zijn ontslagen bij PSV en VfL Wolfsburg lijkt Mark van Bommel op weg naar het Royal Antwerp van technisch directeur Marc Overmars. Kees Jansma denkt dat het een goede zaak is dat Van Bommel weer aan de bak komt, terwijl Wim Kieft de geluksfactor in de voetballerij nog maar eens benoemd.

"Hij is wel toe aan een stap, hij moet weer aan de bak", zegt Jansma in de studio van Veronica. "Als één ding duidelijk is, is het dat Antwerp een rijke meneer heeft en opvallende mensen aantrekt. Ze willen de top van België gaan bestormen en dat gaan ze ook doen. Met Overmars, veel geld en Van Bommel, dan ga je successen halen in België."

"Bij Wolfsburg is hij heel snel ontslagen, maar het is daarna niet echt veel beter gegaan met Wolfsburg", gaat Jansma verder. "Dat is in ieder geval niet in z'n nadeel. De communicatie tussen Overmars en Van Bommel zal makkelijk zijn, hij zal zelf graag willen en hij krijgt geld voor spelers"

"Je moet een beetje mazzel hebben in je carrière", reageert Kieft. "Van Bronckhorst heeft dat bijvoorbeeld gehad. Die wankelde, kreeg een beetje hulp en dat is uiteindelijk goedgekomen. Van Bommel is bij de eerste de beste stap onderuit gegaan bij PSV. Toen vervolgens ging hij in Duitsland ook onderuit. Je moet een beetje de mazzel hebben dat iemand je oppikt die jou kent en vertrouwen in je heeft."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 6 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
PSV -
-
FC Emmen -
za 13 aug. 2022, 18:45
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
PSV -
za 20 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
PSV -
-
FC Volendam -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Excelsior -
-
PSV -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
11 Go Ahead Eagles 0 0 0
12 NEC 0 0 0
13 PSV 0 0 0
14 RKC Waalwijk 0 0 0
15 SC Cambuur 0 0 0
Bekijk de hele stand