Kieft adviseert PSV'er: "Dat moet hij meenemen in zijn keuze"

Wim Kieft
Wim Kieft Foto: © Orange Pictures

Wim Kieft denkt dat Joey Veerman beter niet gelijk naar een absolute topclub kan gaan. De PSV'er moet volgens de analist eerst een tussenstap maken. 

Na opnieuw een goed seizoen bij PSV wordt de middenvelder gelinkt aan een buitenlandse transfer. "Los van de vraag of Joey Veerman sowieso op verlanglijstjes staat van de grote clubs uit de grote competities; na PSV kan hij veel beter een tussenstap maken om de internationale top te bereiken", schrijft Kieft in zijn column in de Telegraaf. "Bij een subtopper krijg je meer tijd en ruimte om verder te groeien en te leren wat het inhoudt om in de top te spelen."

Kieft wijst naar Teun Koopmeiners, die het geweldig doet bij Atalanta Bergamo en komende zomer naar de absolute top lijkt te kunnen. "Dat zou Veerman mee moeten nemen in zijn keus voor een nieuwe uitdaging na z’n gloriejaar bij PSV", aldus de voormalig spits. "Kies voor je sportieve ontwikkeling, zet geld niet op de eerste plaats en weet dat de keus voor een topclub boven een ontwikkelingstraject bij een subtopper zomaar einde carrière kan zijn."

Lees meer:
0 reacties