Kersvers PSV-aanwinst Nijstad: "Trots dat ik deze stap mag maken"

Komend seizoen speelt Nina Nijstad voor het eerste van PSV. De voetbalster komt over van Heerenveen en stelt zichzelf in een video voor aan de fans uit Eindhoven.

Als haar gevraagd wordt naar het gevoel bij haar contract bij PSV, geeft ze toe dat het veel aandacht is. "Ik ben een beetje gespannen, maar ik vind het wel allemaal gewoon heel leuk dat ik deze stap mag maken." Daarnaast geeft ze aan dat van je werk je hobby maken iets is wat haar enorm blij maakt. "Ik was altijd al heel erg veel bezig met voetbal. Dus mijn werk ervan maken is ets wat me erg bij maakt. Ik ben blij dat ik goed op weg ben. Door voetballen op het veldje vlak bij mijn huis met mijn broer heb ik de liefde voor het spelletje ontwikkeld."

De speelster geeft aan dat voor PSV kiezen vanuit sportief oogpunt geen moeilijk oogpunt was. "Ik heb niet lang hoeven nadenken, maar ik heb er natuurlijk wel goed over nagedacht. Het is natuurlijk niet zomaar iets. Ik moet naar de andere kant van Nederland verhuizen en er komt wel veel bij kijken, maar het voelt goed. Daarom ben ik blij met mijn keuze."

Bekijk hieronder het volledige interview met Nijstad.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand