Kenneth Perez vergelijkt PSV'er: "Dat wordt 120 miljoen euro"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Pro Shots

PSV maakte de voorbije week bekend dat de club de koopoptie op Malik Tillman definitief heeft weten te lichten. De Amerikaanse aanvallende middenvelder staat nu tot 2028 onder contract in Eindhoven en Karim El Ahmadi en Kenneth Perez vinden dat een goede zaak.

"Vooral in het tweede gedeelte van het seizoen vond ik hem echt geweldig, in alles eigenlijk", vertelt El Ahmadi in Dit was het weekend van ESPN. "Zelfs in het meeverdedigen, waar die heel goed in geworden is. Dat komt mede door Bosz, die er bovenop zit bij de aanvallers. Zeker in het tweede gedeelte van het seizoen vond ik hem geweldig."

Perez ziet echter ook iets flegmatieks in de Amerikaans international. "Hij heeft een beetje wat Kasper Dolberg ook heeft. Peter Bosz heeft met Kasper Dolberg gewerkt (bij Ajax in het seizoen 2016/17, red.). Dolberg was heel erg goed onder Bosz. Ik hoop dat ze Tillman bij PSV een beetje wakker kunnen schudden, want voetballen kan hij misschien wel als de beste bij PSV."

"Ik vind hem misschien wel de beste speler bij PSV. Maar het zegt ook wel genoeg dat hij niet vanaf het begin basisspeler was: hij moet er veel meer uit gaan halen", vervolgt El Ahmadi, waarop Perez opnieuw inhaakt. "Arne Slot zegt bij Feyenoord altijd dat zijn spelers eerst moeten leren om hard te werken en druk te zetten. Als Tillman dat ook nog leert, dan hebben ze echt een goede zet gedaan. Die twaalf miljoen wordt dan – even kijk: hoe kan ik opvallen? – honderdtwintig miljoen", aldus de Deense oud-PSV'er.

Lees meer:
0 reacties