Kenneth Perez laaiend enthousiast over PSV: "Dat was geweldig"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Orange Pictures

Kenneth Perez zag PSV zaterdagavond met ruime cijfers winnen van PEC Zwolle. Eindhovenaren veegden met maar liefst 1-7 de vloer aan met de Overijsselse ploeg en de voormalig PSV'er zag dat de ploeg van Peter Bosz een specifiek iets sterk uitvoerde.

"Dat was geweldig, hoe zij druk zetten met zijn allen", begint Perez in Dit was het weekend van ESPN. "Van begin af aan wilden ze de wedstrijd erg snel beslissen. Dat begint natuurlijk vaak met Luuk de Jong, die in de vorm van zijn leven is. Je ziet bij PSV dat de afstand tussen aanval en verdediging niet groot is. Dat is altijd goed verzorgd en daardoor kan je druk zetten."

"Lozano liep na een half uur bijvoorbeeld een keer de lijn naar de keeper dicht, terwijl de bal helemaal aan de andere kant was", gaat de Deen verder. "Slim, want hij weet dat die back alleen maar terug kan. Zwolle komt er net niet uit en Lozano krijgt een vrij grote kans. Dat vond ik vrij goed van PSV."

"Trouwens, is dit PSV indrukwekkender dan het Ajax van 2019? In totaliteit? Ik denk namelijk dat ze in de competitie indrukwekkender zijn, alleen speelde dat Ajax alle grote teams aan gort in de Champions League. Dat doet PSV nu niet. Dat betekent niet dat het Europese seizoen is mislukt als er wordt verloren van Borussia Dortmund, hoor. Als je de poule overleeft, dat vind ik voor een Nederlandse club al best wel...", aldus Perez.

Lees meer:
0 reacties