Kenneth Perez kiest PSV'er: "Benieuwd of hij de top kan halen"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © BSR Agency

Kenneth Perez is niet bang om zijn mening te geven en wanneer hij wordt gevraagd om per club een speler te kiezen, dan doet hij dat natuurlijk. Bij PSV kiest de Deen voor Johan Bakayoko, zeker omdat hij benieuwd is hoe ver de Belgisch international kan komen.

"Ik kies voor Johan Bakayoko. Voor zijn toekomst en voor wat hij gaat opleveren", vertelt Perez in Voetbal International. "Ik ben benieuwd of hij de absolute top kan halen. Want: is hij beter dan Noni Madueke? Ik word wel een klein beetje moe van het opportunisme in Nederland. Iedereen wil tegenwoordig de eerste zijn en roept dan wat geks in de hoop op te vallen."

"Maar ze vergeten een beetje te kijken naar de concurrentie", gaat de voormalig voetballer van PSV verder. "Joey Veerman bijvoorbeeld. Je hoort vaak dat hij overal kan spelen. Maar iemand die even goed is, Jerdy Schouten, had zijn plafond in het buitenland bij Bologna liggen."

"Madueke vind ik dus even indrukwekkend als Bakayoko en hij is wisselspeler bij Chelsea. Ik steek nooit mijn hand in het vuur voor een speler die van de Eredivisie naar het buitenland gaat, maar Bakayoko is echt een goede speler", aldus Perez.

Lees meer:
0 reacties