Kenneth Perez: "Dat is Twente aan zichzelf verschuldigd tegen PSV"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Orange Pictures

FC Twente neemt het in Eindhoven voor de derde keer dit seizoen op tegen PSV. De thuiswedstrijd werd verloren en ook het duel in het toernooi om de KNVB Beker werd gewonnen door de gastheren, al denkt Kenneth Perez dat er vanavond wél een resultaat voor de Tukkers inzit.

"Of FC Twente er een topper van kan maken? Ik denk het wel", reageert Vink bij ESPN. "Ze presteren dit seizoen naar behoren. PSV moest tegen Dortmund een achterstand goedmaken, dat heeft extra energie gekost. Ik heb het idee dat FC Twente best wel vrijuit kan spelen, er is een gat naar AZ. AZ wint ook niet alles. FC Twente heeft denk ik een ploeg die het restant van een wedstrijd goed moet doorkomen."

"Vind je niet dat FC Twente aan zichzelf verschuldigd is om hier een resultaat te halen? Je hebt nu de meest ideale situatie", haakt Kenneth Perez in. "PSV komt uit die wedstrijd van woensdag, er is teleurstelling. Ze hebben veel moeten geven, in ieder geval de tweede helft. Twente heeft de hele week richting deze wedstrijd. Ik verwacht iets van Twente", aldus Perez.

Lees meer:
0 reacties