Kenneth Perez aangepakt door familie oud-PSV'er: "Liet ze uitrazen"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Orange Pictures

Kenneth Perez is wekelijks op tv te zien, waar de oud-PSV'er zijn mening geeft over het spel van de voetballers van tegenwoordig. Zo is de Deense analist een keer kritisch geweest op oud-PSV'er Joshua Brenet, waarop Perez aangesproken werd door de zussen van de vleugelverdediger.

"Je zou misschien denken dat spelers weleens aan de bel trekken als ik heel kritisch ben geweest. Dat gebeurt echt zelden. Ik kwam wel een keer twee zussen van Joshua Brenet tegen. Die waren helemaal over hun toeren", begint Perez in gesprek met Voetbal International. "Ik vind het ook wel aandoenlijk dat je opkomt voor je familie.

"Maar het was wel een beetje ongemakkelijk in zo’n grote winkel. Ik liet ze een beetje uitrazen en toen heb ik uitgelegd waarom ik hem niet zo heel goed vond. En waarom ik dacht dat hij niet de absolute top zou halen. Toen waren ze wel een beetje gekalmeerd en was het wel oké. Maar ik maak vaak genoeg mee dat mensen juist blij zijn met kritiek, zodat spelers beter kunnen worden", aldus Perez.

Lees meer:
0 reacties