Kees van Wonderen: "PSV kan je ongelooflijk onder druk zetten"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen en PSV nemen het donderdagavond in het Abe Lenstra Stadion tegen elkaar op. Het is een kwestie van tijd voordat de ploeg uit Eindhoven zich landskampioen mag noemen. In een uitverkocht stadion wil Heerenveen het PSV zo lastig mogelijk maken, vertelt trainer Kees van Wonderen.

"PSV heeft de kwaliteit dat ze heel snel het verschil kunnen maken", begint Van Wonderen bij Omrop Fryslân. "Maar dat wil niet zeggen dat je je daarbij neer moet leggen. PSV kan je ongelooflijk onder druk zetten, afjagen en je tot fouten dwingen. Maar door teamgeest en werklust kun je veel compenseren. Net zoals we tegen AZ, Feyenoord en FC Twente hebben gedaan."

SC Heerenveen wil zicht houden op de play-offs. Sparta is daarin momenteel de grootste concurrent. De Rotterdammers hebben vier punten voorsprong. Van Wonderen: "Je hoeft niet op rekenen te zitten om het belang van deze wedstijd te schetsen, maar we spelen natuurlijk niet tegen de eerste de beste. Wij willen een goede wedstrijd spelen en dan gaan we na afloop wel de balans opmaken."

Lees meer:
0 reacties