Kees Kwakman positief: "Hij heeft die dikke sigaar dik verdiend"

Kees Kwakman
Kees Kwakman Foto: © Pro Shots

Kees Kwakman zag ook hoe PSV op zaterdag tegen de eerste nederlaag van het Eredivisieseizoen aanliep. De Volendamse oud-voetballer denkt echter niet dat er veel gaat veranderen in de kampioensrace.

"Je kan dit weekend niet om die wedstrijd heen", begint Kwakman in een item van ESPN. "We begonnen langzamerhand allemaal rekening te houden met een ongeslagen kampioenschap van PSV. Met name omdat er bij N.E.C. een aantal belangrijke spelers ontbrak, zoals Dirk Proper en Tjaronn Chery, dacht iedereen dat PSV dit klusje ook wel zou kunnen klaren. Maar N.E.C. heeft het zaterdag gewoon heel goed gedaan."

Kwakman denkt dat de nederlaag nu harder aankomt, dan wanneer deze in het begin van het seizoen had plaatsgevonden. "Als dit in de twaalfde speelronde gebeurt, heeft niemand het erover", gaat de Volendammer verder. "Maar hoe langer ze ongeslagen bleven, hoe meer ze er zelf ook mee bezig waren. Zeker nu ze in Europa en in de beker zijn uitgeschakeld."

"Maar als ze over een week of zes op die platte kar door Eindhoven worden gereden, is het allemaal vergeten. Ze worden voor het eerst in vijf jaar kampioen en voor Peter Bosz is het überhaupt zijn eerste hoofdprijs. Bosz heeft die dikke sigaar dik verdiend", aldus Kwakman.

Lees meer:
0 reacties