Karlsson na afgeketste transfer: "Ik had veel discussies met AZ"

Jesper Karlsson
Jesper Karlsson Foto: © Pro Shots

Jesper Karlsson had gehoopt AZ deze zomer te kunnen verlaten voor een grotere club. Onder andere PSV was geïnteresseerd in de voetballer.

Tegenover Fotbollskanalen geeft hij tekst en uitleg. "Ik had een blessure, miste een interland en had veel discussies met AZ. Ik wilde het ene en zij hadden een ander plan. Ik hou van nieuwe uitdagingen en nieuwe omgevingen om te zien of ik het daar ook waar kan maken. Ik had er na het seizoen heel veel zin in. Maar zo is het voetbal. Ik heb een contract bij AZ getekend."

Toch voelt hij zich niet rancuneus. We praten over twee verschillende situaties. Zij begrijpen wat ik wil, maar ik begrijp ook wat zij willen. AZ wil graag bovenin meedoen en een goed jaar draaien. Ik ben al belangrijk geweest voor de club, dus ik begrijp dat ze mij willen houden."

Karlsson wil snel weer op het veld staan. "Ik heb het hier naar mijn zin, we spelen goed voetbal en ik ontwikkel mezelf. Desondanks heb ik ambities en ideeën over waar ik mezelf zie en wat ik denk te kunnen bereiken", besluit hij.

Cody Gakpo en Xavi Simons

PSV wint voor 50 (!) keer je inzet

PSV speelt donderdagavond de uitwedstrijd tegen FC Zürich. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van de Eindhovenaren. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 9 okt. 2022, 16:45
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
PSV -
zo 16 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
FC Utrecht -
zo 23 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Groningen -
-
PSV -
zo 30 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
NEC -
zo 6 nov. 2022, 16:45
Eredivisie
Ajax -
-
PSV -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 AZ 8 11 20
2 Ajax 8 17 19
3 PSV 8 15 18
4 Feyenoord 8 11 17
5 FC Twente 8 10 16
Bekijk de hele stand