Karim El Ahmadi over PSV'er: "Bij momenten is hij erg kwetsbaar"

Karim El Ahmadi
Karim El Ahmadi Foto: © Orange Pictures

Karim El Ahmadi zag sommige PSV'ers geen onuitwisbare indruk achterlaten tegen FC Volendam. Met name de eerste helft in het vissersdorp verdiende niet de schoonheidsprijs, maar in de tweede helft liepen de Eindhovenaren uit naar een ruime overwinning.

"Je weet dat PSV genoeg kwaliteit heeft om die 1-0 nog wel goed te maken, maar ik vond ze de eerste helft wel heel erg slordig spelen", begint El Ahmadi in Dit was het weekend van ESPN. "In de tweede helft maken ze het helemaal goed, maar ook door de wissels die erin komen. En dat is niet de eerste keer dit seizoen."

"Je zag ook wel momenten waarbij Ramalho bijvoorbeeld erg kwetsbaar is achterin", gaat de voormalig Marokkaans international verder. "Luuk de Jong was matig, Lozano speelde niet goed, Dest de eerste helft ook niet... Ballen ertussen, weinig beweging, niet van kanten wisselen, niet breed houden... De tweede bal was ook vaak voor FC Volendam."

"Ze liepen in de eerste helft een beetje achter de feiten aan. PSV staat normaal er om bekend dat ze snel drukzetten, maar doe je dit tegen Dortmund, dan heb je een probleem. De eerste helft was niet goed bij PSV", aldus El Ahmadi.

Lees meer:
0 reacties