Kaagman: "Toen heb ik hem uitgelachen waar iedereen bij stond"

Inessa Kaagman tekent bij PSV
Inessa Kaagman tekent bij PSV Foto: © PSV Media

Inessa Kaagman kwam deze zomer over van Brighton & Hove Albion naar PSV . De international heeft vier jaar in Engeland gespeeld, maar had het er erg zwaar in de coronatijd. Toch stond de coronaperiode ook aan de basis van het vinden van haar vriend.

“Ik had het best wel zwaar in coronatijd, in Brighton", geeft Kaagman aan bij PSV TV. Toen was het lastig voor mijn familie om te komen. Ik denk dat mijn familie twee keer is geweest in twee jaar. Terwijl ze normaal elke maand kwamen. Ik merkte wel dat dat me echt aan het opbreken was en dat ik daardoor ook minder in mijn vel zat."

Uiteindelijk bracht de coronatijd haar ook de liefde. “Het was coronatijd", legt Kaagman uit "De competities lagen stil. Ik was in maart vanuit Brighton al teruggevlogen. Toen mocht je in Nederland in mei weer in groepjes trainen. Mijn vader was trainer van DES. Hij zei: je moet toch fit blijven, ga lekker meetrainen."

“We gingen voetvolleyen, Carlo en ik moesten het voor gaan doen", zo beschrijft de middenvelder de ongemakkelijke kennismaking. "Hij moest de bal lobben maar er kon nog geen krant onder die bal dus ik heb hem uitgelachen waar iedereen bij stond. Hij zei: joh, dan doe je het toch lekker zelf. Ik zo’n kop, en zo begon het eigenlijk. Daarna hebben we via Instagram een tijdje gepraat, nummers uitgewisseld en stiekem op date gegaan. Ik durfde het niet tegen mijn vader te vertellen.”

PSV - FC Emmen

PSV wint voor 50 (!) keer je inzet!

PSV speelt woensdagavond de bekerwedstrijd tegen FC Emmen. Wint PSV in eigen huis? Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
11/02
PSV
20:00
FC Groningen
zo
19/02
FC Utrecht
14:30
PSV
zo
26/02
PSV
16:45
FC Twente
zo
5/03
RKC Waalwijk
14:30
PSV
zo
12/03
PSV
16:45
SC Cambuur
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 20 27 43
2 AZ 20 16 41
3 Ajax 20 35 40
4 PSV 20 24 39
5 FC Twente 20 19 37
6 Sparta Rotterdam 20 13 34
7 FC Utrecht 20 2 33
Bekijk de hele stand