Jordan Teze 'ruziede' met ploeggenoot: "Hem even niet gesproken, haha"

Jordan Teze was belangrijk voor PSV in Volendam. De verdediger van de Eindhovenaren keek dan ook tevreden terug op de wedstrijd en kon zijn lach niet inhouden toen hem gevraagd werd naar de pesterijen van ploeggenoot Johan Bakayoko.

"Het was lastig in het begin", geeft Teze aan voor de camera van PSV TV. De verdediger speelde een hoofdrol in het duel in het vissersdorp. Het eerste doelpunt van FC Volendam kwam namelijk op naam van Teze, die dus een eigen doelpunt moet bijschrijven. "Maar ik geef een goede pass op Saibari, kop zelf de goal goed binnen en geef een goede bal op Pepi, die hem ook sterk afmaakt."

"Ik denk dat we de controle wel hadden, maar we maken het onszelf in het begin veel te moeilijk", vervolgt de verdediger. "Zij maken snel de 1-0 en dan loop je meteen achter de feiten aan. Ik denk dat we wat statisch waren in het begin. In de tweede helft was de intensiteit hoger en waren we dynamischer. Dat was een heel stuk beter. En die snelle goal na rust is lekker. Een goede goal van Jerdy en daar breek je het ijs in principe mee. Dan gaan we er over heen."

"We gaan met een fijn gevoel naar huis. Een lange rit, maar we mogen niet klagen. Of Bakayoko me gepest heeft? Hoezo? Oooh, hahaha. Ja, klopt. Congo tegen Ivoorkust. De dag daarna heb ik hem niet gesproken, maar nu zijn we weer goed hoor. Ik hoopte gewoon dat Congo zou winnen en hij was voor Ivoorkust. Het was spannend, maar Ivoorkust won terecht", aldus een lachende Teze.

Lees meer:
0 reacties