Samenvatting: Jong PSV wint spektakelstuk op bezoek bij Jong AZ

Jong PSV heeft maandagavond in de Keuken Kampioen Divisie weten te winnen van Jong AZ. De beloftenploegen maakten in een helft samen vijf treffers en PSV'er Isaac Babadi stal de show. Het duel eindigde in 2-3 voor de Eindhovenaren.

Na tien minuten kwam de wedstrijd stil te liggen. Scheidsrechter Nick Smit liep namelijk een zweepslag op en kon niet verder. Nog geen minuut had Jong PSV nodig om na de hervatting te scoren, Babadi was de doelpuntenmaker.

Op aangeven van Colyn schoot de 17-jarige aanvaller de 0-1 binnen. De tiener had elf minuten nodig om de score te verdubbelen: 0-2. Lang was er niet nodig voor Jong AZ om de aansluitingstreffer binnen te werken. Yusuf Barasi scoorde, maar Jong PSV kwam sterker terug.

Jason van Duiven maakte met zijn hoofd de derde Eindhovense treffer. Op slag van rust was het echter opnieuw Barasi, dit keer vanaf de strafschopstip, die het vijfde doelpunt in de eerste helft maakte: 2-3. In de tweede helft bleef een spektakelstuk uit. Jong AZ drong aan op een gelijkspel, maar scoorde niet. De drie punten gingen mee naar Eindhoven.