SAMENVATTING | Jong PSV voorkomt nederlaag bij MVV in blessuretijd

Jong PSV heeft maandagavond verloren bij MVV Maastricht. De Eindhovenaren gaven een 0-2 voorsprong uit handen.

De beloften van PSV begonnen uitstekend aan het duel in Limburg, en na 21 minuten werd het 0-1 via een goal van Mohamed Nassoh op aangeven van Jevon Simons. Vijf minuten later was het Simons die wist te scoren. De assist kwam op naam van Jesper Uneken. Daarna werd MVV wakker en in de 30e minuut scoorde Dailon Rocha Livramento de aansluitingstreffer op aangeven van Nabil El Basri. Beide teams zochten in de rust de kleedkamer op bij een stand van 1-2.

Na de rust wisten de Maastrichtenaren direct op gelijke hoogte te komen. Het was Mart Remans die wist te scoren op aangeven van invaller Bryan Smeets. Dit was al in de 47e minuut. Het bleef daarna lang gelijk staan, maar tien minuten voor tijd sloeg MVV alsnog toe. Het was een eigen goal van Dantaye Gilbert waardoor het leek dat de Limburgers zouden winnen. Uiteindelijk maakte Gilbert zijn fout goed door nu aan de goede kant te scoren op aangeven van Tygo Land.

Jong PSV heeft nu 25 punten verzameld in 26 wedstrijden en staat op plek 16 in de Keuken Kampioen Divisie. Volgende week speelt de ploeg van trainer Wil Boessen thuis tegen FC Dordrecht. De Dordtenaren staan momenteel op plek vijf.

Lees meer:
0 reacties