Jong PSV flikt het en wint de Premier League International Cup!

Jason van Duiven tegen VVV
Jason van Duiven tegen VVV Foto: © Orange Pictures

Jong PSV heeft beslag weten te leggen op de Premier League International Cup. De ploeg van trainer Adil Ramzi was in Londen met 1-3 te sterk voor Crystal Palace U21. De wedstrijd was niet live te volgen, maar Rik Elfrink en PSV hielden de volgers prima op de hoogte.

Na iets meer dan een half uur spelen brak Dante Sealy de ban voor PSV. De Amerikaan zette de Eindhovense talenten met een schot van zo'n tien meter op een 0-1 voorsprong. Lang kon PSV echter niet genieten van de voorsprong, want zo'n tien minuten later stond de gelijkmaker alweer op het scorebord. Jong PSV verdedigde risicovol uit, leed balverlies en kreeg de 1-1 om de oren.

Na 90 minuten voetbal stond de 1-1 nog altijd op het scorebord, waardoor er verlengd moest worden. Jason van Duiven zorgde in de eerste helft van de verlenging voor Eindhovense vreugde. De goaltjesdief stond op de goede plek en maakte 1-2. In de absolute slotfase gooide Jong PSV de wedstrijd op slot. De 1-3 van Simon Colyn zorgde voor gigantische vreugde bij de talenten. De Premier League International Cup is binnen voor Jong PSV!

Opstelling PSV: Schiks; Comenencia, Seelt, Van de Blaak, Leysen; Tielemans, Colyn, Nassoh; Sealy, Van Duiven, Babadi.

Jenson Seelt

Ondanks de overwinning beleefde Jenson Seelt een vervelende avond. De verdediger van PSV werd minutenlang behandeld op het veld, waarna hij per brancard werd afgevoerd. Seelt raakte ogenschijnlijk flink geblesseerd.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand