VIDEO | Jong PSV duwt ADO met fraaie goals verder in de problemen

Jong PSV heeft vrijdagavond een knappe overwinning weten te boeken. De Eindhovense talenten namen in de eerste helft al afstand van de ploeg van hoofdtrainer Dirk Kuyt.

Adil Ramzi stuurde zijn mannen ogenschijnlijk het veld op met een duidelijke opdracht. Jong PSV zakte in, liet ADO het spel maken en counterde er lustig op los. ADO liet ruimtes vallen, waar de Eindhovense talenten optimaal van profiteerden. Na 23 minuten kwam Jong PSV op voorsprong door een geweldig afstandsschot van Mohamed Nassoh, die met zijn linker via de onderkant van de lat het net wist te vinden.

Vlak voor de rust deelde Jong PSV ook nog twee enorme dreunen uit aan ADO Den Haag. Jenson Seelt was in de 42ste minuut mee opgekomen en dook vogelvrij op voor doelman Wentges. De verdediger bleef ijzig kalm en verdubbelde de voorsprong voor Jong PSV. Vier minuten later was het opnieuw Seelt, die vanuit een corner knap raak kopte en de 0-3 voorsprong op het scorebord zette.

Vlak na rust deed ADO Den Haag meteen wat terug. Tyrese Asante kopte de 1-3 tegen de touwen, maar echte kansen zou Jong PSV niet meer weggeven. Jong PSV keert met een knappe 1-3 zege huiswaarts richting Eindhoven.

Opstelling Jong PSV: Schiks; Comenencia, Seelt, Vos, Leysen; Doudah, Tielemans, Nassoh (90. Flyger); Van Duiven (92. Dams), Colyn, Sealy (58. Antonisse).