SAMENVATTING | Jong PSV bereikt finale na zinderende slotfase

Jong PSV heeft dinsdagavond de finale van de Premier League International Cup bereikt. De beloftenploeg uit Eindhoven won na een zinderende slotfase van West Ham United: 2-3.

In Engeland keek Jong PSV al snel tegen een 2-0 achterstand aan. Na dertien minuten opende Swyer de score, waarna Lewis Orford op fraaie wijze de tweede Engelse goal maakte. De ploeg van Wil Boessen liet zich echter niet uit het veld slaan en knokte zich in de tweede helft goed terug.

Vlak voor rust miste Jong PSV nog een penalty, maar in het tweede bedrijf viel de aansluitingstreffer alsnog. Mo Nassoh tekende voor de 2-1 en in de laatste tien minuten kreeg Jong PSV vleugels. Dantaye Gilbert maakte de gelijkmaker en in de blessuretijd was het Tai Abed die de winnende goal maakte.

Zodoende gaat Jong PSV, voor het tweede jaar op rij, naar de finale van de Premier League International Cup. Die staat later deze maand op het programma. Crystal Palace of Everton wordt de tegenstander.

Opstelling Jong PSV: Schiks - Sambo, Egan-Riley, Dams, Jansen - Land (69. Jiménez), Nassoh, Ledezma - Simons (86. Abed), Uneken, Bars

Lees meer:
0 reacties