Johan Bakayoko richt zich tot PSV-fans: "Een oproepje, heel graag"

Johan Bakayoko viert doelpunt tegen Excelsior
Johan Bakayoko viert doelpunt tegen Excelsior Foto: © Pro Shots

Johan Bakayoko voelt zich goed in het huidige PSV. De Belgische vleugelaanvaller kan het hele seizoen al rekenen op een basisplaats en stevent met de Eindhovenaren af op de landstitel. Reden genoeg om wat meer over hem te weten te komen.

"Of er een bijzondere gedachte of reden achter mijn rugnummer zit? Haha, nee, niet zozeer", vertelt Bakayoko in De PSV Supporter. "Ik kijk graag naar voetballers en let dan natuurlijk vooral op de spelers waarmee ik mezelf identificeer. Jongens als Eden Hazard, Ryan Giggs, Neymar jr. Ja, daar kijk ik graag naar, daarom koos ik uiteindelijk voor rugnummer 11. Maar er zit geen religieuze of andere gedachte achter."

Bakayoko zit goed op zijn plek en voelt zich dan ook geliefd bij de fans. "Volgens mij is die band heel erg goed. Ik voel elke wedstrijd weer de waardering van de fans. Of ik al een eigen liedje heb? Die heb ik nog niet gehoord, dus als je daar een oproepje voor wil doen, heel graag. Ik voel verder absoluut de steun van de fans en wil die steun heel graag terugbetalen met blijvende herinneringen", aldus Bakayoko.

Lees meer:
0 reacties