Joey Veerman: "Wat het idee is van de trainingsstage? Goede vraag"

Nick Olij en Joey Veerman
Nick Olij en Joey Veerman Foto: © Pro Shots

Ronald Koeman is maandag met een groot deel van zijn voorlopige selectie van Oranje begonnen aan de voorbereiding op het EK. De bondscoach heeft zeventien spelers uitgenodigd voor een trainingsstage van drie dagen. Ook Joey Veerman is aanwezig, maar de middenvelder van PSV weet niet precies wat het idee is van deze stage.

"Wat het idee is van de trainingsstage van Oranje? Nou, dat is een goede vraag", vraagt Veerman zich af tijdens een gesprek met Radio 538. "We hebben aan het eind van vorig seizoen de Nations League gehad, toen hadden we ook deze drie dagen een soort van stage." 

Veerman vervolgt: "Ik denk dat het ook te maken heeft met het feit dat we al een weekje klaar zijn. Sommige spelers waren pas afgelopen weekend klaar, die hebben een weekje vrij. Anders vinden ze dat wij te lang vrij hebben, denk ik. Dat is logisch."

Wat is nu precies de inhoud van de trainingsstage? "Het zijn gewoon drie trainingsdagen. Vandaag begint de voorbereiding op het EK voor sommige jongens, voor de rest begint het op 1 juni." Verwacht Veerman dat hij bij de definitieve selectie zit? "Als je het hele seizoen bekijkt, dan denk ik dat de bondscoach zijn team al klaar heeft", aldus Joey Veerman. 

Lees meer:
0 reacties